SAP Barcelona 1361/2005, 23 de Diciembre de 2005

PonenteJOSEP NIUBO CLAVERIA
ECLIES:APB:2005:11864
Número de Recurso251/2005
ProcedimientoAPELACIóN PENAL
Número de Resolución1361/2005
Fecha de Resolución23 de Diciembre de 2005
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA DE BARCELONA

SECCIÓ TERCERA

Rotlle d'apel·lació penal núm. 251/2005 -I

Procediment abreujat núm. 416/2004

Jutjat Penal 1 de Sabadell

MAGISTRATS:

En Josep Niubò i Claveria

Na Roser Bach Fabregó

Dª María del Pilar Pérez de Rueda

SENTÈNCIA NÚM.

Barcelona, vint-i-tres de desembre de dos mil cinc.

La Secció TERCERA de l'Audiència de Barcelona ha vist en apel·lació el procediment abreujat núm. 416/2004, del rotlle de la Sala núm. 251/2005, sobre un delicte d'intrusisme, procedent del Jutjat Penal 1 de Sabadell . Hi han estat parts, en qualitat d'apel·lants Cristina i Clemente, representats respectivament pels procuradors Sr./a ANGELA ROMERA AGUILAR i FRANCESC CANALIAS GÓMEZ i defensats també respectivament pels lletrats/ada Sr./a MARIA DELL'AGNOLO ECHEGUREN i FERNANDO J. ALBERT NOYA.

Hi ha actuat com a magistrat/ada ponent el Sr. Josep Niubò i Claveria.

ANTECEDENTS DE FET

  1. En l'esmentat procediment es dictà sentència en la que es condemnà Cristina com a autora criminalment responsable d'un delicte continuat d'intrusisme, sense la concurrència de cicumstàncies modificatives de la responsabilitat criminal, a la pena de quinze mesos de presó i inhabilitació del dret de sugragi passiu durant el temps de la condemna, absolvent-la del delicte de lesions imprudents. Contra ella hi interposà recurs d'apel·lació la defensa de Clemente que exercí l'acusació particular en demanda d'una nova sentència en la que es condemnés l'acusada a indemnitzar-lo, així com que se la condemnés com a autora d'un delicte de lesions causades per imprudència, fent expressa imposició de les costes processals amb inclussió de les produïdes a l'acusació particular. Contra la sentència també hi interposà recurs d'apel·lació la defensa de la condemnada que sol·licità es declaressin d'ofici la meitat de les costes processals. El Ministeri Fiscal va impugnar el recurs interposat per la defensa de Clemente, cosa que també féu la defensa de Cristina .

  2. S'accepta i dóna per reproduïda la declaració de fets provats de la sentència objecte de recurs, afeginthi al final "Por los servicios prestados, Cristina cobró a Clemente 5.544 euros, que fueron abonados por éste."

    FONAMENTS DE DRET

  3. S'accepten i donen per reproduïts, només en tant no s'oposin als que a continuació s'indiquen, els de la sentència impugnada. 2. En relació al recurs interposat per la defensa de Clemente, s'han de resoldre dos aspectes: l'un el relatiu a si per la condemna pel delicte d'intrusisme, s'han de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR