SAP Barcelona 815/2005, 27 de Julio de 2005

PonenteJOSEP NIUBO CLAVERIA
ECLIES:APB:2005:13217
Número de Recurso111/2005
ProcedimientoAPELACIóN PENAL
Número de Resolución815/2005
Fecha de Resolución27 de Julio de 2005
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 3ª

AUDIÈNCIA DE BARCELONA

SECCIÓ TERCERA

Rotlle d'Apel·lació penal núm. 111/2005 -I

Procediment abreujat núm. 418/2002

Jutjat Penal 2 de Sabadell

PRESIDENT:

D. GUILLERMO R. CASTELLÓ GUILABERT

Magistrats:

En Josep Niubò i Claveria

Na Roser Bach Fabregó

SENTÈNCIA NÚM.

Barcelona, vint-i-set de juliol de dos mil cinc.

La Secció TERCERA de l'Audiència de Barcelona ha vist en apel·lació el procediment abreujat núm. 418/2002, del rotlle de la Sala núm.111/2005, sobre un suposat delicte de lesions per imprudència, procedent del Jutjat Penal 2 de Sabadell . Hi han estat parts, en qualitat d'apel·lant el/la Sr./a Romeo representat/ada pel/ per la procurador/a Sr./a TERESA PRAT VENTURA i defensat/ada pel/per la lletrat/ada Sr./a JOSEPH RAMON TORTAJADA MONTLLOR i en qualitat d'apel·lat/ada el/la Sr./a Ángel i CATALANA DE OCCIDENTE S.A CIA SEGUROS, representat/ada respectivament pel/per la procurador/a MARIA DOLORS RIBAS MERCADER i María Esther i defensat/ada respectivament pel/per la lletrat/ada Sr./a FERRAN JOSA GARCIA-TORNEL LLUISA DOMINGO FERNANDO.

Hi ha actuat com a magistrat/ada ponent el Sr. Josep Niubò i Claveria.

ANTECEDENTS DE FET

  1. En el procediment i jutjat esmentats es dictà sentència absolutòria, contra la que l'acusació particular exercida per Romeo hi interposà recurs d'apel·lació en demanda d'una sentència en la que es condemnés Ángel com a autor d'un delicte de lesions per imprudència greu de l' article 152.1.1 i 2 del Codi penal, amb declaració de la responsabilitat civil directa de la companyia MULTINACIONAL ASEGURADORA. El Ministeri Fiscal presentà escrit supeditatiu d'apel·lació, en demanda d'una sentència condemnatòria en base a l' article 621.3 i 4 del Codi penal, sent impugnat el recurs per la defensa de Ángel i la de la companyia d'assegurances esmentada.

  2. S'ha celebrat vista del recurs en la que no hi ha comparegut l'apel·lant i si les altres parts, que han ratificat les seves pretensions.

  3. S'accepta i dóna per reproduïda la declaració de fets provats de la sentència apel·lada.

    FONAMENTS DE DRET 1. S'accepten i donen per reproduïts els de la sentència apel·lada.

  4. En l'acte de la vista ahir celebrada, les defenses dels apel·lats sol·licitaren que es tingués per dessistit l'apel·lant per no haver anat a aquell acte, i fins i tot una d'elles manifestà que si no hi havia anat era perquè en realitat pretenia dessistir. Aquesta pretensió no pot prosperar, ja que l'assistència a l'acte no pot determinar aquell efecte de dessestiment,...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR