AAP Lleida 6/2008, 10 de Enero de 2008

JurisdicciónEspaña
Número de resolución6/2008
Fecha10 Enero 2008

AUDIÈNCIA PROVINCIAL DE LLEIDA

Secció Segona

Rotlle núm. 409/2007

Procediment ordinari 699/2005

Jutjat Primera Instància 1 Lleida (ant.CI-7)

INTERLOCUTÒRIA ( ACLARIMENT SENTÈNCIA Nº6/2008)

President/a:

SR. ALBERT GUILANYA FOIX

Magistrats/ades jutges/esses:

SR. ALBERT MONTELL GARCIA

SRA. ANA CRISTINA SAINZ PEREDA

Lleida, trenta-u de gener de dos mil vuit

La secció segona d'aquesta Audiència Provincial, integrada per les persones esmentades més amunt, hem dictat aquesta

interlocutòria, en el rotlle d'apel·lació núm. 409/2007, que dimana de les actuacions de PROCEDIMENT ORDINARI núm.

699/2005 del Jutjat Primera Instància 1 Lleida (ant.CI-7). És ponent el magistrat Sr. ALBERT MONTELL GARCIA .

FETS

ÚNIC. Mitjançant escrit presentat dins del termini dels dos dies següents a la notificació de la sentència dictada en aquest rotlle, la part apel·lant SERCOSEGRIA S.L, dirigida pel/per la lletrat/ada JAVIER L. VIGO MORANCHO, sol·licita l'aclariment d'aquesta sentència .

RAONAMENTS JURÍDICS

ÚNIC. Té raó la part apel·lant SERCOSEGRIA S.L quan indique que s'ha comés un error material al redactat de la sentència, atès que el pronunciament que disposa que no li poden ser imposades les costes de primera instància suposa una estimació parcial del seu recurs i, per tant, sense costes de segona instància.

Atesos els anteriors articles i els altres de general i pertinent aplicació, PART DISPOSITIVA

Rectifiquem el Fonament de Dret Novè en el sentit que on diu "mentre que la desestimació dels recursos dels demandats...", ha de dir "mentre que la desestimació del recurs del demandat PROMSLARS SL..."; i pel que fa a la DECISIÓ, on diu . "Pel que fa a les costes de segona instància, no escau efectuar cap pronunciament pel que fa a les causades amb el recurs dels demandants, mentre que condemnem PROMSLARS i SERCOSEGRIÀ S.L. a pagar les costes causades amb els seus respectius recursos.", ha de dir: "Pel que fa a les costes de segona instància, no escau efectuar cap pronunciament pel que fa a les causades amb el recurs dels demandants i del de SERCOSEGRIÀ S.L., mentre que condemnem PROMSLARS S.L. a pagar les costes causades amb el seu recurs."

Així ho disposem, manem i signem.

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • SAP Valencia 74/2012, 28 de Febrero de 2012
    • España
    • 28 Febrero 2012
    ...de tal índole. Invoca la parte actora, en defensa de su posición, la AAP de Alicante sección 5 de 12 de Septiembre del 2008 ( ROJ: AAP A 110/2008) en que el objeto " era la condena del organismo demandado al pago del importe que restaba por pagar del contrato en virtud del cual la empresa q......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR