SAP Barcelona 642/2012, 27 de Diciembre de 2012

PonenteJOSE MARIA BACHS ESTANY
ECLIES:APB:2012:14771
Número de Recurso25/2012
ProcedimientoVERBAL - COGNICIóN
Número de Resolución642/2012
Fecha de Resolución27 de Diciembre de 2012
EmisorAudiencia Provincial - Barcelona, Sección 11ª

Audiència Provincial

de Barcelona

Secció 11a

Rotlle núm. 25/2012

Jutjat de Primera Instància núm. 48 de Barcelona

Actuacions de procediment declaratiu verbal núm. 6/2011

Sentència núm.642

Il·lm. Sr.

Josep Mª Bachs Estany

Barcelona, 27 de desembre de 2012.

HAVENT ESTAT VISTES per la Secció Onzena de l' Audiència de Barcelona, constituïda per un sol magistrat en aplicació de l' art. 82.2, LOPJ reformada per LO 1/2009 de 3 de novembre, les actuacions de recurs d' apel·lació núm. 25/2012, interposat per la procuradora Sra. Ferrer i Fuster, en nom i representació de Intereurope Spain, part demandada, contra la sentència dictada pel Jutjat de Primera Instància núm. 48 de Barcelona a les actuacions de procediment declaratiu verbal núm. 6/2011, ha estat dictada la següent Sentència.

  1. Antecedents de Fet:

Primer

La part dispositiva de la Sentència apel·lada és la següent: "FALLO.- Se estima íntegramente

la demanda interpuesta por Atlantis, Compañía de Seguros y Reaseguros SA contra Intereurope Spain condenando a la demandada a pagar la suma de 2.252,80 # más los intereses legales desde la interpelación judicial y las costas del juicio".

Segon

Ha comparegut la part recurrent a través de la procuradora Sra. Ferrer i Fuster.

No ha comparegut en l'alçada la part oponent.

Es va assenyalar per a decisió del recurs l'audiència del dia 19 de desembre d'enguany, havent tingut això lloc a l'hora prevista.

HA ESTAT VIST per l' Il·lm. Sr. Magistrat En Josep Mª Bachs Estany, President de la Secció.

  1. Fonaments Jurídics:

Primer

Apel·la la representació de la part demandada la sentència d'instància (f. 68 i f. 75 i ss.) pels

següents motius:

1er) Es confon el Jutjat quan considera que aquesta part només s'ha oposat en base a la no intervenció del vehicle assegurat; també ho va fer negant en tot cas el nexe causal entre el suposat accident i la data de la intervenció mèdica (min. 2:54 DVD). 2on) Quant a la mecànica de l'accident i a virtut de la prova practicada a l'acte de judici, no ha quedat acreditada la producció de l'accident. I no és indiferent, ja que es reclamen despeses mèdiques i per tant s'ha d'acreditar exactament on es produeix i qui va intervenir-hi per tal de demostrar la responsabilitat d'aquesta part. A la demanda es diu que l'accident fou a Meridiana /Ribas i els testimonis diuen que a Meridiana/Via Favència; no hi ha comunicat amistós ni atestat; no està acreditat el sinistre; tot i reconèixer una consignació sense reconeixement de culpa.

Postula la revocació i l'estimació íntegra de la demanda.

S'oposa al recurs la representació de la part actora (f. 95 i ss.) pels següents motius:

1er) Encara que van patir l'accident a Barcelona els dos són de Blanes i van ser assistits allí el dia 1 mateix.

2on) Per ser de fora, els dos lesionats desconeixen els noms dels carrers de Barcelona amb exactitud.

3er) Es van seguir diligències penals en desconèixer's la identitat del culpable i en fase d'execució de l'Acte de quantia màxima, a l'executiu 1737/2010-D del Jutjat de Primera Instància 31, la demandada avui recurrent va assentir la demanda, quant a lesions i danys materials, reconeixent implícitament la responsabilitat en el resultat lesiu; ara no pot anar contra acts propis.

4rt) No és cert que les intervencions mèdiques es fessin 13 dies després, 14 és el dia de la factura del fet el 1.

5è) El Jutjat va ser rigorós i va apreciar les proves amb total immediació.

Postula la confirmació amb costes.

Segon

La anàlisi de l' actuat revela acreditats els següents antecedents i fets:

  1. L'actora, asseguradora que ha abonat a l'assegurat Sr. Juan Ramón els riscos derivats del sinistre que va patir el cotxe F-....-FR, reclama contra l'asseguradora del vehicle F....FF, assegurat a Lev Ins Insurance Company representada a Espanya per la demandada.

    Situa la part actora el sinistre per encalç a la cruïlla entre Av. Meridiana i carretera de Ribas i l'atenció sanitària als lesionats, la Sra. Natalia i Don. Juan Ramón, a l'hospital comarcal de Blanes, vila on resideixen, assistència sanitària que ascendeix a 2.252,80 # i que es reclama contra la demandada en aquest litigi.

    Prèviament hi hagué un procediment penal (judici de faltes 2649/2009-D) que acabà amb arxiu per prescripció (L'Acte d'arxiu, de 18-6-2010, assenyala el punt de col·lisió entre Meridiana i Rivas, f. 11).

    Acompanya pòlissa (f. 5 i ss.) acceptació de cobertura de la demandada (f....

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • SJPI nº 2 47/2013, 18 de Abril de 2013, de Santa Cruz de Tenerife
    • España
    • April 18, 2013
    ...en los Bonos Lehman Brothers, con los intereses legales desde la interpelación judicial ". En idéntico sentido la SAP de Barcelona de 27 de diciembre de 2012 se pronunció: "De dicha afirmación cabe colegir que, en contra de lo sostenido, alguna sospecha, al menos, se tenía por Bankinter sob......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR