SAP Girona 323/2016, 29 de Noviembre de 2016

PonenteCARLES CRUZ MORATONES
ECLIES:APGI:2016:1475
Número de Recurso176/2016
ProcedimientoRECURSO DE APELACIÓN
Número de Resolución323/2016
Fecha de Resolución29 de Noviembre de 2016
EmisorAudiencia Provincial - Girona, Sección 1ª

AUDIÈNCIA PROVINCIAL

SECCIÓ PRIMERA

GIRONA

APEL LACIÓ CIVIL

Rotlle núm. 176/2016

Actuacions: procediment ordinari núm. 58/2015

Jutjat Primera Instància 4 Girona (ant.CI-4)

SENTÈNCIA NÚM. 323/16

PRESIDENT

Fernando Ferrero Hidalgo

MAGISTRATS

Carles Cruz Moratones

Núria Lefort Ruiz De Aguiar

Girona, vint-i-nou de novembre de dos mil setze

Hem vist el rotlle d'apel lació núm. 176/2016, en el qual ha estat part apel lant MAPFRE FAMILIAR i Matías, representada pel procurador CARLOS JAVIER SOBRINO CORTÉS i dirigida pel lletrat XAVIER RUBAU TRAYTER, i part apel lada Casilda, representada pel procurador ROSA BOADAS VILLORIA i dirigida pel lletrat MIQUEL LOSADA ALGAR. Ha actuat com a ponent en la vista d'aquest recurs el magistrat Carles Cruz Moratones.

ANTECEDENTS DE FET

Primer

El Jutjat Primera Instància 4 Girona (ant.CI-4), en les actuacions 58/2015, que se segueixen a instància Casilda, contra MAPFRE FAMILIAR i Matías, va dictar Sentència la decisió de la qual, literalment copiada, diu així: "Que, estimando como estimo la demanda presentada por la representación procesal de Casilda debo condenar y condeno a Mapfre Familiar al pago de 9.460,01 euros, más su interés legal, que será el previsto en el art.20 LCS para la aseguradora demandada y las costas de este juicio.".

Segon

La part demandada va recórrer en apel lació contra la Sentència esmentada i per aquest motiu les actuacions es van elevar a aquesta Audiència, i es van seguir els tràmits establerts a la LEC.

Tercer

En la tramitació d'aquest recurs s'han observat les prescripcions legals corresponents. FONAMENTS DE DRET

Primer

Acceptem els de la Sentència contra la qual s'apel la.

Segon

En el present litigi la part demandant reclama pels danys i perjudicis soferts com a conseqüència d'un accident de trànsit que va tenir lloc en el dia 20.10.13 en el qual ella viatjava com a ocupant d'un vehicle. Aquest vehicle va ser col lidit per la part posterior per un altre vehicle que el seguia en la marxa.

Contra la decisió de la sentència d'instància fixant un import total d'indemnització de 9.460,01€, s'alça la companyia asseguradora demandada.

Tercer

La part apel lant impugna el quantum de la indemnització per estimar que és excessiu tant pels dies de baixa com també per la indemnització de les seqüeles en l'espatlla dreta. també al lega com a motiu d'impugnació, la imposició de les costes de la instància.

Quant als dies impeditius com a la seqüela en l'espatlla dreta, la part recurrent es limita a considerar errònia la valoració de la prova perquè la part es fonamenta en la prova pericial pròpia. Però el cert és que la jutgessa d'instància valora no únicament la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba
1 sentencias
  • ATS, 6 de Febrero de 2019
    • España
    • February 6, 2019
    ...sentencia dictada con fecha 29 de noviembre de 2016, por la Audiencia Provincial de Barcelona, Sección Cuarta, en el rollo de apelación n.º 176/2016 , dimanante de los autos de juicio ordinario n º 1272/2014 del Juzgado de Primera Instancia nº 49 de Mediante diligencia de ordenación de fech......

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR