SAP Madrid 96/2003, 10 de Julio de 2003

PonenteJOSE MARIA SALCEDO GENER
ECLIES:APM:2003:8433
Número de Recurso730/2002
Número de Resolución96/2003
Fecha de Resolución10 de Julio de 2003
EmisorAudiencia Provincial - Madrid, Sección 11ª

ue preveu la normativa vigent, el document de transport o equivalent per transcriure a l'acta. Cal adjuntar a l'acta una fotocÚpia llegible o transcriure Ìntegrament les dades del document detransport o qualsevol altre document previst en la normativa vigent.

15.3††Totes aquestes dades han de figurar a l'acta o aportar-les en documents annexos. AixÌ mateix, el personal que realitza tasques inspectores ha d'elaborar tots els informes aclaridors a peticiÛ de l'instructor de l'expedient sancionador per tal que pugui determinar amb precisiÛ els diferents subjectes responsables i quines infraccions han comËs cadascun d'aquests.

Article 16

DestinaciÛ dels decomissos

16.1††Els recursos marins decomissats poden ser retornats al mar, distribuÔts entre entitats benËfiques i altres institucions p˙bliques o privades, sense ‡nim de lucre, o destruÔts. Quan els productes decomissats es destinin al consum hum‡, l'autoritat sanit‡ria competent ha d'emetre el certificat corresponent prËviament a la seva distribuciÛ entre les entitats benËfiques.

16.2††Si els recursos marins decomissats es lliuren a les entitats esmentades o es dipositen en magatzems, l'inspector els ha d'identificar amb un rebut en el qual ha de constar, entre altres dades, els antecedents i la descripciÛ del producte intervingut, el pes i el nom de l'entitat destinat‡ria final o diposit‡ria. L'inspector ha de conservar l'esmentat rebut juntament amb la cÚpia del seu exemplar de l'acta d'inspecciÛ que ha donat lloc a la intervenciÛ.

16.3††La documentaciÛ acreditativa del repartiment i distribuciÛ dels diferents productes decomissats entre les entitats destinat‡ries finals l'ha de conservar l'entitat diposit‡ria durant un perÌode de cinc anys a l'efecte que l'autoritat competent ho pugui comprovar.

Article 17

Retorn a mar: abocament a mar i immersiÛ de productes marins procedents de decomissos

17.1††Els recursos marins decomissats poden alliberar-seal litoral catal‡ amb la finalitat de cultiu, repoblaciÛ marina o aportaciÛ a la xarxa trÚfica.

17.2††Qualsevol espËcie marina decomissada susceptible de sobreviure si Ès retornada a mar, pot immersionar-se amb les finalitats de cultiu o de repoblaciÛ en zones especials del litoral catal‡, excepte organismes marins no autÚctons.

17.3††Les zones especials del litoral on es poden realitzar aquestes actuacions s'han de decidir tenint en compte, entre altres factors, l'espËcie, l'h‡bitat necessari perquË pugui reeixir i prosperar l'espËcie objecte d'immersiÛ i l'existËncia de mariscadors professionals o de professionals de l'aq¸icultura marina que puguin gestionar-les sota normes de pesca, aq¸icultura i comerÁ responsables.

17.4††Les entitats benefici‡ries d'aquestes immersions poden ser les confraries de pescadors, les associacions professionals de la pesca marÌtima i del marisqueig i els establiments d'aq¸icultura marina radicats a Catalunya. Entre aquestes entitats benefici‡ries tindran preferËncia les que s'hagin caracteritzat per respectar els preceptes de la pesca i el comerÁ responsables.

17.5††La DirecciÛ General de Pesca i Afers MarÌtims, amb l'audiËncia prËvia de les entitats benefici‡ries ha de fixar amb l'antelaciÛ suficient les zones especials on es realitzaran aquestes immersions i el seu sistema de sembra al mar.

17.6††La DirecciÛ General de Pesca i Afers MarÌtims, amb l'audiËncia prËvia de les entitats benefici‡ries, ha d'establir un pla de gestiÛ especÌfic a les zones especials prËviament definides. Els plans de gestiÛ d'aquestes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR